• Правове положення

Правова угода

Цією угодою визначено умови використання сервісів і матеріалів інтернет-ресурсу carparts-4u.com.ua (далі - "Сайт" | "Адміністрація").

Користувачі сайту - фізичні особи, в тому числі і представники юридичних осіб, які мають можливість візуального ознайомлення з інформацією, яка розміщена на Сайті.

Адміністрація сайту - правовласник сайту carparts-4u.com.ua

1. Загальні умови

1.1 Використання сервісів і матеріалів Сайту регулюються нормами чинного законодавства України.
1.2 Дана угода - це публічна оферта. Отримавши доступ до інформації, розміщеної на Сайті, Користувач автоматично приєднується до цієї Угоди.
1.3 Адміністрація Сайту має право в будь-який момент змінювати умови цієї Угоди в односторонньому порядку. Угода зі змінами вступає в силу після закінчення трьох днів з дати розміщення оновленої версії на Сайті. У разі незгоди Користувача з оновленою версією угоди, він зобов'язаний повністю припинити використання сервісів і матеріалів Сайту, а також відмовитися від доступу до Сайту.


2. Обов'язки Користувача

2.1 Користувач погоджується не здійснювати дії, які можуть порушувати українське законодавство або ж норми міжнародного права, в тому числі в сфері авторських і / або суміжних прав, інтелектуальної власності, а також будь-які дії, які можуть привести до збою в роботі як самого Сайту, так і його сервісів.
2.2 Використання будь-яких матеріалів сайту без отримання згоди правовласників Сайту не допустимо. Правомірне використання будь-яких матеріалів сайту можливе при укладанні відповідних ліцензійних договорів з правовласниками.
2.3 При будь-якому цитуванні матеріалів сайту посилання на сайт Обов'язкова (при цитуванні інтернет-сайтом - гіперпосилання на сайт).
2.4 Користувач попереджений про те, що Адміністрація Сайту не несе відповідальності за відвідування і використання тих інтернет-ресурсів, на які можуть розташовуватися посилання на Сайті.
2.5 Користувач згоден з тим, що Адміністрація Сайту не несе відповідальності і не має прямих або непрямих зобов'язань перед Користувачем у зв'язку з будь-якими можливими або виникли втратами або збитками, пов'язаними з будь-яким вмістом Сайту, реєстрацією авторських прав і відомостями про таку реєстрацію, товарами або послугами , доступними або отриманими через зовнішні сайти, ресурси або інші контакти Користувача, в які він вступив, використовуючи розміщену на Сайті інформацію або посилання на зовнішні ресурси.
2.6 Користувач приймає положення про те, що сервіси та матеріали Сайту можуть супроводжуватися рекламою. Користувач згоден з тим, що Адміністрація Сайту не несе ніякої відповідальності і не має будь-яких зобов'язань у зв'язку з такою рекламою.
2.7 Користувач попереджений, що всі телефонні дзвінки здійснені їм за номерами, вказаними на Сайті, дзвінки по його онлайн замовленнями, розміщеними на Сайті, а так-же дзвінки за номерами, залишеним в сервісі Сайту "Передзвоніть мені" записуються.
2.8 Користувач попереджений про те, що з метою поліпшення якості обслуговування, телефонна розмова здійснюваний з будь-якого із зазначених на Сайті номерів телефонів може бути записаний.
2.9 Користувач надає згоду використовувати персональні дані надані Адміністрації сайту carparts-4u.com.ua з метою реалізації державної політики в сфері захисту персональних даних та відповідно до Закону України "Про захист персональних даних" №2297-VI від 01.06.2010р. Користувач повністю розуміє, що вся надана інформація є персональними даними, тобто даними, які використовуються для ідентифікації. Користувач погоджується з тим, що такі дані зберігаються у Адміністрації сайту carparts-4u.com.ua для подальшого використання відповідно до низки статей Господарського кодексу України та для реалізації ділових відносин між сторонами. Персональні дані Користувача захищаються Конституцією України та ЗУ "Про захист персональних Даних" № 2297-VI від 01.06.2010р. Права Користувача регламентуються ЗУ "Про захист персональних Даних". Прийняття цієї угоди означає однозначну згоду з вищевикладеним і підтвердженням того, що ознайомлений зі змістом ЗУ "Про захист персональних Даних".


3. Порядок повернення товару

3.1. Порядок повернення Товару передбачений лише у випадках і порядку, що встановлені цією Угодою.
3.2. Користувач має право, протягом 14 (чотирнадцяти) календарних днів, з моменту отримання, повернути Товар, який був поставлений Продавцем, тільки в наступних випадках:
- За умови збереження його товарного вигляду, не пошкоджено упаковки і є в наявності всі ярлики і стікери на упаковці або самому Товарі, а також у супроводі документів, які підтверджують факт купівлі Товару;
- Підбір Товару здійснювався Адміністрацією на підставі "Запиту за номером кузова VIN", але Товар не може бути встановлений на автомобіль;
- Невідповідна якість товару, яка була виявлена в процесі його передачі - приймання безпосередньо в пункті видачі Товару (офіс, склад) в присутності представника Адміністрації;
3.3. Товар, який встановлювався на автомобіль або був в експлуатації, поверненню не підлягає, за винятком гарантійних випадків.
3.5. Гарантійний випадок, визнаний Адміністрацією, відповідно до процедури, визначеної цим Положенням.
3.6. Неоригінальні Товари, які мають конструктивні відмінності від відповідних оригінальних Товарів, але, при цьому, можуть бути встановлені на автомобіль, хоча і можуть для цього вимагати проведення додаткових робіт, поверненню не підлягають.
3.7. Повернення Товару Користувачем обов'язково повинно бути узгоджено з Адміністрацією.
3.8. У процесі узгодження визначаються умови передачі Товару, а саме строки, місце, час, перевізник та інші умови, які не обхідні для належного повернення Товару.
3.9. Всі ризики і фінансові витрати, внаслідок неузгодженого повернення Товару несе Користувач.
3.10. Платіж за повернений Товар переводиться на рахунок Користувача після прийняття рішення Адміністрацією Товару.


4. Гарантії та повернення товару

4.1. Гарантія надає Користувачеві право на безкоштовну заміну товару, який був визнаний таким, що не відповідає технічним умовам виробника, внаслідок виробничого браку (дефекту). Гарантійний термін, за винятком електричних компонентів, складає 14 (чотирнадцять) календарних днів, з моменту отримання товару Користувачем. Гарантійні зобов'язання виконуються Адміністрацією сайту тільки в разі виконання Користувачем наступних вимог:
- Надання документа, який підтверджує факт покупки даного товару;
- Надання замовлення-наряду на монтаж товару на автомобіль з СТО, яке є офіційним дилером автовиробника - для оригінальних товарів, або сертифікованим СТО - для неоригінальних товарів, в якому зазначено відомості про автомобіль і перелік робіт по установці Товару;
- Надання копії сертифіката СТО на проведення даного виду робіт;
- Надання технічного висновку СТО про непридатність (дефектність) Товару;
- Надання документа про оплату виконаних на СТО робіт;
- Експлуатація автомобіля здійснювалася належним чином, без експлуатаційних перевантажень;
- Обслуговування автомобіля здійснювалося відповідно до рекомендацій автовиробника;
4.2. Гарантія на Товар не поширюється в разі:
- Пошкодження Товару внаслідок ДТП або невірної уставки, або які виникли внаслідок неналежної експлуатації автомобіля;
- Несправностей Товару, які виникли внаслідок застосування низькоякісного палива, в тому числі етилового бензину;
- Зовнішніх пошкоджень Товарів;
- Дефектів, несправностей або корозії Товару, які виникли внаслідок впливу на Товар промислових і хімічних викидів, кислотного забруднення повітря, соку рослин, продуктів життєдіяльності птахів і тварин, хімічно-активних речовин, у тому числі таких, які використовуються для запобігання обмерзання доріг, природних явищ (град, блискавка і т.п.);
- Експлуатаційного зносу, в тому числі старіння, такого Товару, як щітки склоочисників, ремені, гальмові колодки, диски і барабани, диски зчеплення, свічки запалювання;
- Відсутності в Замовленні - наряді на монтаж Товару на автомобіль, відмітки про проведення робіт, які пов'язані, в тому числі, з обов'язковою заміною інших деталей, без заміни яких Товар може вийти з ладу;
- Товар відноситься до категорії витратних матеріалів;
4.3. Гарантійний термін на електричні Товари не встановлюється, а гарантія обмежується фактом працездатності на момент монтажу;


5. Порядок пред’явлення гарантійних претензій

5.1. Користувач має право вимагати заміну Товару в період дії його гарантійного строку, при дотримання умов даної Угоди.
5.2. Користувач інформує Адміністрацію сайту про настання гарантійного випадку в письмовій формі.
5.3. Для розгляду гарантійної претензії Користувач надає документи, згідно до умов цієї Угоди з Товаром і упаковкою.
5.4. Відсутність упаковки в якій поставлявся Товар є підставою для відмови в розгляді гарантійної претензії.
5.5. Термін розгляду гарантійної претензії складає 30 (тридцять) робочих днів з моменту отримання Адміністрацією всіх матеріалів.
5.6. Адміністрація має право провести незалежну експертизу несправного (дефектного) Товару, в разі незгоди з технічним висновком СТО, яка його надала.
5.7. Рекламація на електро запчастини приймається тільки за наявністю документів з сертифікованого СТО яка має право проводити дані види робіт. Оригінал або копія документів компютерної діагностики яка встановила можливу несправність даної запчастини. В разі надання копії документів компютерної діагностики яка встановила можливу несправність даної запчастини повинна бути належним чином завірена сертифікованим СТО або нотаріально.


6. Порядок виконная гарантійних зобов'язань

6.1. Адміністрація вивчає всі надані Користувачем матеріали та інформує останнього про порядок гарантійної заміни або про відмову у визнанні факту гарантійного випадку з обґрунтуванням такого рішення.
6.2. У разі прийняття рішення про задоволення гарантійної претензії, Адміністрація інформує про це Користувача і поставляє новий Товар, в замін дефектного, протягом 30 (тридцяти) робочих днів з моменту прийняття рішення про задоволення гарантійної претензії.
6.3. У разі неможливості поставити Товар на заміну дефектного, Адміністрація повертає Користувачеві тільки вартість товару і не повертає вартість доставки.
6.4. В разі придбання Користувачем аналогічного товару у третьої сторони за період розгляду Користувачем гарантійного випадку на Товар, Адміністрація має право не здійснювати заміну Товару та не повертати Користувачу грошові кошти , які були потрачені на придбання даного Товару, навіть при подальшому визнанні Адміністрацією гарантійного випадку.
6.5. У разі задоволення гарантійної претензії, відповідальність Адміністрації обмежується, виключно, вартістю Товару.


7. Інші умови

7.1 Всі можливі суперечки, що випливають з цієї Угоди або пов'язані з ним, підлягають вирішенню відповідно до чинного законодавства України.
7.2 Ніщо в Угоді не може розумітися як встановлення між Користувачем і Адміністрації Сайту агентських відносин, відносин товариства, відносин по спільній діяльності, відносин особистого найму, або якихось інших відносин, прямо не передбачених Угодою.
7.3 Визнання судом будь-якого положення Угоди недійсним або не підлягає примусовому виконанню не тягне недійсності інших положень Угоди.
7.4 Бездіяльність з боку Адміністрації Сайту в разі порушення будь-ким з користувачів положень Угоди не позбавляє Адміністрацію Сайту права зробити пізніше відповідні дії на захист своїх інтересів і захист авторських прав на які охороняються відповідно до законодавства матеріали Сайту.


Користувач підтверджує, що ознайомлений з усіма пунктами цієї Угоди і безумовно приймає їх.

АКТ РЕКЛАМАЦІЇ